Gizlilik Politikası (GDPR)

Tanımlar:

Editör : İletişim hizmetlerini çevrimiçi ortamda kamuoyuna yayınlayan gerçek veya tüzel kişi.
Site : Yayıncı tarafından sunulan tüm siteler, internet sayfaları ve çevrimiçi hizmetler.
Kullanıcı : Siteyi ve hizmetleri kullanan kişi.

Toplanan verilerin niteliği

Sitelerin kullanımı bağlamında Yayıncı, Kullanıcılarıyla ilgili aşağıdaki veri kategorilerini toplayabilir:

Données d'état-civil, d'identité, d'identification…

Données de connexion (IP adresleri, journaux d'événements…)

Kişisel verilerin üçüncü taraflara iletilmesi

Yasal yükümlülükler temelinde yetkililerle iletişim
Yasal yükümlülükler temelinde, kişisel verileriniz bir yasa, düzenlemenin uygulanması veya yetkili bir düzenleyici veya adli makamın kararı nedeniyle ifşa edilebilir. Genel olarak, bilgi veya verilerin yayılmasını engelleyebilecek, sınırlandırabilecek veya düzenleyebilecek tüm yasal kurallara ve özellikle 78 Ocak 17 tarih ve 6-1978 sayılı Bilişim, dosya ve özgürlüklere ilişkin Kanuna uymayı taahhüt ediyoruz.

Üçüncü taraf ortaklarla iletişim
Belirli kişisel verileri, bizimle çalışan, ürün ve hizmetlerin sağlanması için veya ürünlerimizi müşterilerimize pazarlamamıza yardımcı olan stratejik ortakların kullanımına sunabiliriz.

Kişisel verilerin yeniden kullanım koşullarının viralliği

Yeniden kullanım koşullarının viralliği konusunda taahhüt yok
Kişisel verilerinizin üçüncü bir kişiye iletilmesi durumunda üçüncü kişinin gizlilik koşulları geçerlidir.

Birleşme / devralma durumunda kişisel verilerin üçüncü kişilere iletilmesi için ön bilgilendirme

Birleşme/devralma öncesi ve sonrasında ön bilgi ve vazgeçme olasılığı
Bir birleşme, devralma veya başka bir şekilde varlık devrinde yer almamız durumunda, kişisel verilerinizin gizliliğini garanti etmeyi ve aktarılmadan önce sizi bilgilendirmeyi veya yeni gizlilik kurallarına tabi olmayı taahhüt ediyoruz.

Toplanan kişisel verilerin yeniden kullanım amacı

Ticaret istatistiklerinin geliştirilmesi

İnsanların ürünler, hizmetler veya içerik hakkındaki görüşlerini yönetmek

Veri toplama

Kişisel olmayan verilerle birleştirme
Nous pouvons publier, divulguer ve utiliser les informations agrégées (kategoriler ve kategoriler arasındaki diğer kullanıcılarla ilgili akrabalar ile ilgili bilgiler, ek bilgiler) kişisel olmayan yüzgeç analizleri, sektör analizi, profil analizi, reklam yüzgeçleri tanıtımları ve reklamları ve reklamları için reklamlar ve reklamlar. d'autres fins d'autres à d'autres d'autres d'analyse du Marché, des profilage démographique, des fins promosyonelleri ve reklamları ve à d'autres fins reklamları için kişisel olmayanlar. d'autres d'autres d'autres d'analyse du Marché, de profilage démographique, des fins promosyonelleri ve reklamları ve à d'autres fins reklamları.

Kullanıcının sosyal hesaplarında bulunan kişisel verilerle toplama
Bağımsız oylama ve değerlendirme hizmetleri, en iyi ve en geniş kapsamlı hizmetler, profil bilgileri, bağlantı bilgileri, otomatik olarak açıklanmadan açıklanmayan bilgiler için ücretsiz iletişim hizmeti sunar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Faydacılar, Gruplar, Hesaplar, Faydalı Kişiler tarafından sağlanan personele bağlı olmayan bilgiler.

Kimlik verilerinin toplanması

Ücretsiz danışmanlık
La danışma du Site ne nécessite pas d'inscription ni d'identification préalable. Elle peut s'effectuer sans que vous ne Communiquiez de données nominatives vous Interestant (isim, prénom, adresse, vb.) Nous ne procédons à aucun enregistrement de données adayları dökün la basit danışma du Site.

Kimlik verilerinin toplanması

Kullanıcının tanımlayıcısının yalnızca hizmetlere erişim için kullanılması
Elektronik tanımlayıcılarınızı yalnızca sözleşmenin yürütülmesi için ve sırasında kullanırız.

Terminal veri toplama

Hizmetin sağlanması amacıyla profil oluşturma verilerinin ve teknik verilerin toplanması
Sitenin bazı seçme ve seçilme teknikleri otomatiquement par le. Ces bilgileri, notament votre adresse IP, dörtlü internet, konfigürasyon materyali, konfigürasyon logicielle, type et langue du navigasyon... En iyi ve en iyi hizmetlerden oluşan hizmetler.

Reklam, ticari ve istatistiksel amaçlar için teknik verilerin toplanması
Cihazınızın teknik verileri, reklam, ticari ve istatistiksel amaçlarla Site tarafından otomatik olarak toplanır ve kaydedilir. Bu bilgiler, Sitemizdeki deneyiminizi kişiselleştirmemize ve sürekli olarak iyileştirmemize yardımcı olur. Teknik verilere eklenebilecek herhangi bir kişisel veri (isim, ad, adres vb.) toplamayız veya saklamayız. Toplanan veriler üçüncü taraflara yeniden satılabilir.

Çerezler (Cookies)

Çerezlerin saklama süresi
CNIL'in tavsiyelerine uygun olarak, çerezler için maksimum saklama süresi, Kullanıcının terminaline ilk yatırılmalarından sonra maksimum 13 aydır ve Kullanıcının bu çerezlerin kullanımına ilişkin onayının geçerlilik süresi. Çerezlerin ömrü her ziyarette uzatılmaz. Bu nedenle, Kullanıcının onayı bu sürenin sonunda yenilenmelidir.

Amaç çerezler
Çerezler için en iyi faydalar istatistikler notament dökün optimizer les hizmetler rendus à l'Utilisateur, à partir du tratrement des bilgilerle ilgili bilgiler, kişiselleştirme des sayfalar ve danışmanlık hizmetleri danışmanlığı.
Vous êtes enformasyon que l'Éditeur est duyarlı deséposer des cookie sur votre. Le cookie kayıt des bilgi akrabaları à la navigasyon sur le hizmet (les sayfalar que vous avez danışmanlar, la date ve l'heure de la danışma…) que nous pourrons lire lors de vos ultérieures ziyaretleri.

Kullanıcının çerezleri reddetme hakkı
Yayıncının çerezleri kullanabileceği konusunda bilgilendirildiğinizi kabul edersiniz. Cihazınızda çerezlerin kullanılmasını istemiyorsanız, çoğu tarayıcı ayar seçenekleri aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmanıza izin verir.

Teknik verilerin saklanması

Teknik verilerin saklama süresi
Teknik veriler, yukarıda belirtilen amaçlara ulaşmak için kesinlikle gerekli olan süre boyunca saklanır.

Kişisel verilerin saklanma süresi ve anonimleştirme

Veri saklama yok
Bu Şartlar ve Koşullarda açıklanan amaçlar için hizmete bağlantı sürenizin ötesinde hiçbir kişisel veri tutmuyoruz.

Hesap silindikten sonra verilerin silinmesi
Belirlenen veya dayatılan amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli saklama veya arşivleme süresine ulaşılır ulaşılmaz etkin bir şekilde silinmesini sağlamak için veri temizleme araçları devreye alınır. 78 Ocak 17 tarihli ve 6-1978 sayılı veri işleme, dosya ve özgürlükler kanunu uyarınca, dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz verilerinizi 'Editör' ile iletişime geçerek silme hakkınız da bulunmaktadır.

3 yıl boyunca işlem yapılmadığında verilerin silinmesi
Güvenlik nedeniyle, Sitede üç yıl boyunca kimlik doğrulaması yapmadıysanız, sizi en kısa sürede bağlanmaya davet eden bir e-posta alacaksınız, aksi takdirde verileriniz veri tabanlarımızdan silinecektir.

Hesap silme

Talep üzerine hesap silme
Kullanıcı, Editör'e basit bir talepte bulunarak VEYA varsa Hesap ayarlarında bulunan Hesap silme menüsünden herhangi bir zamanda Hesabını silme olanağına sahiptir.

T & C'lerin ihlali durumunda hesabın silinmesi
En cas de ihlal d'une ou de plusieurs des des CGU ou de tout autre autre Document incorporé aux présentes par référence, l'Éditeur se reserve le droit de mettre fin ou restreindre sans aucun avertissement psaalable et autre kullanımı aux hizmetleri, sitelerin oylanması ve değerlendirilmesi.

Yayıncı tarafından tespit edilen bir güvenlik ihlali durumunda göstergeler

Güvenlik ihlali durumunda kullanıcı bilgileri
Nous nous angajmanları à mettre en oeuvre toutes les mesures teknikleri ve organizasyonelleri uygun hale getirmeyi garanti altına alma ve güvenlik uyarlamaları ile ilgili riskler d'accès kazaları, otorisés olmayan ou illégaux, de ifşa, d'altéouration, données staffles vous endişe. Öngörülen bilgiler hakkında bilgi sahibi olunan kişiler, kişisel olmayan personele ilişkin mevzuata aykırı olarak, herhangi bir denetime tabi tutulmamış personele ilişkin olarak, hiçbir denetime tabi tutulmaz. à:

  • Vous notifier l'incident dans les plus brefs délais ;
  • Denetçi les, de l'incident et vous en bilgilendiriciye neden olur;
  • Önlemler ölçütler, gereklilikler hakkında en iyi kararların alınmasıyla ilgili olarak, olumsuzluklar ve ön yargılar, önemli sonuçlar doğuran olayla ilgili bir sonuca varmamıştır. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sorumluluk sınırlaması
En aucun cas les angajmanları, kesin ve güvenli bir şekilde ilgili bildirimler ve güvenlikle ilgili her şey için en iyi sorular.

Kişisel verilerin yurt dışına aktarılması

Avrupa Birliği dışına transfer yok
Yayıncı, Kullanıcılarının kişisel verilerini Avrupa Birliği dışına aktarmamayı taahhüt eder.

T & C'lerin ve gizlilik politikasının değiştirilmesi

Bu T & C'lerin değiştirilmesi durumunda, ilgili kişilere önceden bilgi verilmeden gizlilik düzeyini önemli ölçüde düşürmemeyi taahhüt eder.
Bu T & C'lerde önemli bir değişiklik olması durumunda sizi bilgilendirmeyi ve sizi bilgilendirmeden ve onayınızı almadan verilerinizin gizlilik seviyesini önemli ölçüde düşürmemeyi taahhüt ediyoruz.

Geçerli yasa ve temyiz yöntemleri

Tahkim şartı
Bu T & C'lerin, özellikle yorumlanması veya yürütülmesi sonucunda ortaya çıkabilecek herhangi bir anlaşmazlığın, kayıtsız şartsız bağlı olduğunuz karşılıklı anlaşma ile seçilen tahkim platformunun kurallarına tabi bir tahkim prosedürüne tabi olacağını açıkça kabul etmektesiniz.

Veri taşınabilirliği

Veri taşınabilirliği
L'Éditeur s'engage à vous offrir la possibilité de vous faire resttituer l'ensemble des données vous endişe verici ve basit talep. L'Utilisateur se voit ainsi garantir une meilleure maîtrise de ses données, et garde la possibilité de les réutiliser. Dört mevsim, yeniden kullanılabilir formatta değil.